Vloeren

Een passende vloer vinden die past bij uw eisen, en binnen uw budget. Daar staan wij voor. Elk type vloerafwerking heeft zijn specifieke voor- en nadelen.

Egaliseren

Egalisatie vormt de basis voor een perfecte vloer. Om u een perfect geëgaliseerde vloer te kunnen aanleveren, brengen wij vooraf een bezoek op locatie.

Raambekleding

Op het gebied van raambekleding is er veel mogelijk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om voor uw bedrijf de perfecte raambekleding te vinden.

RAAMBEKLEDING

Op het gebied van raambekleding is er veel mogelijk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om voor uw bedrijf de perfecte raambekleding te vinden. Bij project raambekleding krijgen we bij bedrijven veel te maken met hoge veiligheidseisen. Brandvertragende stoffen kunnen soms verplicht zijn. Rolgordijnen, horizontale jaloezieën, lamellen, duettes en plissés zijn een aantal alternatieven voor gordijnstof. De bediening van de raambekleding is in veel gevallen ook prima aan te sturen middels afstandsbediening. Zelf koppeling aan uw domotica behoort tot de mogelijkheden.

Elk type raambekleding heeft zijn specifieke eigenschappen. Graag kijken wij samen met u wat het beste past bij uw wensen. Raamdecoratie wordt uiteraard ook altijd ingemeten en geplaatst door onze eigen vakmensen.