Vloeren

Een passende vloer vinden die past bij uw eisen, en binnen uw budget. Daar staan wij voor. Elk type vloerafwerking heeft zijn specifieke voor- en nadelen.

Egaliseren

Egalisatie vormt de basis voor een perfecte vloer. Om u een perfect geƫgaliseerde vloer te kunnen aanleveren, brengen wij vooraf een bezoek op locatie.

Raambekleding

Op het gebied van raambekleding is er veel mogelijk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om voor uw bedrijf de perfecte raambekleding te vinden.

OVER ONS

Als derde generatie familiebedrijf staan wij voor kwaliteit en zekerheid. Wij leveren uw project op binnen de afgesproken tijd, technisch perfect en conform budget.

Na meer dan 60 jaar ons bedrijf te hebben gevoerd vanuit Hellouw, zijn wij sinds september 2018 gevestigd in Waardenburg. Vanuit deze centraal aan de A2 gelegen locatie worden onze producten door eigen medewerkers ingemeten en geplaatst. Hierdoor kunnen wij u als opdrachtgever snelle levertijden en correcte service bieden.

In onze ruime showroom bent u altijd van harte welkom. Of dat nu is voor oriƫntatie, of het concreet maken van een kleurkeuze. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn geven wij de voorkeur aan showroombezoek op afspraak. Mocht u zomaar eens binnen willen lopen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Elke vrijdag van 10.00u tot 20.00u zijn wij daarvoor speciaal geopend.