Vloeren

Een passende vloer vinden die past bij uw eisen, en binnen uw budget. Daar staan wij voor. Elk type vloerafwerking heeft zijn specifieke voor- en nadelen.

Egaliseren

Egalisatie vormt de basis voor een perfecte vloer. Om u een perfect geëgaliseerde vloer te kunnen aanleveren, brengen wij vooraf een bezoek op locatie.

Raambekleding

Op het gebied van raambekleding is er veel mogelijk. Samen kijken we naar de mogelijkheden om voor uw bedrijf de perfecte raambekleding te vinden.

EGALISEREN

Egalisatie vormt de basis voor een perfecte vloer. Om u een perfect geëgaliseerde vloer te kunnen aanleveren, brengen wij vooraf een bezoek op locatie. De ondergrond wordt tijdens dit bezoek geïnspecteerd en gecontroleerd op restvochtwaarde. Aansluitend bespreken wij met u het gewenste type vloerafwerking. Dit is namelijk van invloed op de toe te passen materialen.

Onze samenwerking met één van de meest gerenommeerde fabrikanten op egalisatie gebied zorgt ervoor dat alle materialen die wij verwerken worden geproduceerd onder een kwaliteitssysteem volgens ISO 9001. Door middel van onze zeer geavanceerde egalinepomp, kunnen wij per dag oppervlaktes tot wel 2.500m² egaliseren. Problematische ondergronden of een krap tijdsbestek hoeven geen probleem te zijn. Gegarandeerde zekerheid wordt bij ons gekoppeld aan een technisch advies op maat. Wij denken graag met u mee!